top of page

Auto afbraak | Sloop van auto’s en autowrakken bij Aspa in Genk, Limburg

Verdien aan uw oude auto met auto afbraak!

Wist u dat uw autowrak nog geld waard is? Bij auto afbraak  Aspa in Genk (Limburg) krijgt u een mooie vergoeding voor uw schadewagen of oude, trouwe vierwieler. Wij ontmantelen de defecte wagen en recycleren de bruikbare onderdelen ervan. De onderdelen uit auto afbraak worden hergebruikt en dat is goed voor het milieu. Twee vliegen in één klap dus!

Betrouwbare partner erkend door OVAM

Aspa is erkend door OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Wij hebben een milieuvergunning voor auto afbraak en voldoen aan alle wettelijke eisen om wagens te ontmantelen. We geven u daarom ook een officieel certificaat van de vernietiging. Uw bewijs dat uw afgedankte voertuig veilig en milieuvriendelijk verwerkt werd.

Laat uw wagen of autowrak ophalen

U hoeft uw autowrak niet zelf naar ons toe te brengen. Wij halen uw afgedankte of gehavende wagen graag voor u op. U spaart tijd en moeite uit en krijgt nog een leuk bedrag op de koop toe. Mooi meegenomen, toch? Maak meteen een afspraak!

WILT U OOK EEN MOOIE DUIT VERDIENEN AAN DE RECYCLAGE VAN UW AUTOWRAK? NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET AUTO AFBRAAK ASPA IN LIMBURG!

bottom of page